Rreth kompanisë

BKS commerce Company Ltd, Skopje, Maqedonia dhe BKS SHPK,Prishtine, Kosova e formuar në vitin 2011. Nga fillimi qëllimi ynë është te ofrojme materiale të cilësisive të larta, lëndëve të para dhe aditivëve për industrinë ushqimore dhe embelsira dhe që disa kohë më parë dhe lende të para për industrinë kimike – prodhimi i produkteve të higjienës personale, detergjenteve per larje pastrimi në familje dhe institucione.

Përveç furnizimit te materialeve me cilësi për klientët e saj të ndihmojmë me këshilla të ekspertëve dhe konsultimin me anë të dy punonjësve tanë dhe të shërbimeve profesionale, përmes partnerëve tanë ne përfaqësojmë dhe me produktet, të cilit ne i shpërndajmë.

Të gjitha aktivitetet dhe shërbimet realizohen nëpërmjet kompanive të tyre dhe magazina – BKS commerce Company Ltd import-eksport selia në Shkup, Maqedoni dhe BKS SHPK me seli në Prishtinë, Kosovë.

BKS Company commerce dhe BKS SHPK distributor i autorizuar nga shumë kompani të njohur nga Evropa, Malajzia, Kina dhe India, tregjet e Maqedonisë, Kosovës dhe Shqipërisë.