Vizioni dhe misioni

Misioni ynë filloi të realizohet në vitin 2011 me krijimin e dy kompanive BKS commerce kompani Eksport-Import Ltd në Shkup, Maqedoni dhe B.K.S H.P.K eksport-import në Prishtinë, Kosovë.

Qëllimi i BKS eksport-import në Maqedoni dhe Kosovë për klientët e saj për të ofruar cilësi të lartë, konkurruese dhe të produkteve të përshtatur për të gjitha fushat e ushqimeve dhe industrisë së ëmbëlsirave, akulloreve dhe industrinë ushqimore të konservuar dhe nga disa kohë më parë dhe lëndë të para kimike për industri,industria për prodhimin e produkteve të higjienës personale, detergjenteve dhe detergjenteve për përdorim shtëpiak dhe industrial. Me punën tonë, ne kemi arritur të ndërtojmë një markë të njohur të shërbimeve, produkteve dhe cilësisë për çdo prodhues, të industrisë ushqimore dhe kimike.

Përveç produkteve ushqimore bazë, gama jonë e produkteve gjithashtu përmban materiale të veçanta të papërpunuara, produkte dhe gjysëm produkte për industrinë ushqimore dhe kimike.

Përveç lëndes së parë me cilësi të larte për përdorim industrial, konsumatorëve ju ndihmojmë me këshilla të ekspertëve dhe konsultime nga dy punonjësit tanë dhe nga ana e ekipit tonë të ekspertëve, të partnerëve ne përfaqësojmë dhe prodhimet të cilat i shpërndajmë. Përvoja dhe njohuria e ekipit tonë dhe ekipit të profesionistëve të partnerëve tanë është në dispozicionin tuaj.

Treguesi më i mirë i suksesit që kemi arritur në këtë sferë është bashkëpunimi i gjatë me markat evropiane të njohura për të cilat ne jemi distributorë ekskluzivë.
Në sajë të efikasitetit tonë së bashku njohuritë e fituara deri më tani dhe përvoja profesionale, sot BKS Eksport-Import ka një pozitë udhëheqëse në biznesin e shpërndarjes në Maqedoni dhe Kosovë, me stafin e cilësisë që ju shërben më shumë se 1000 klientëve.
Sepse ne do të kishim zgjedhur se:

  • Ne kemi një furnizim të lëndëve të para me cilësi të lartë për kompanitë me reputacion të lartë
  • Ju merrni materiale të papërpunuara me çmime konkuruese
  • Ne jemi në dispozicionin tuaj me njohuritë dhe njohuritë tona të ekipit profesional të profesionistëve të partnerëve tanë
  • Dërgesat e vazhdueshme dhe me kohë

 
Vizioni ynë është të përmirësojmë vazhdimisht, të rritemi dhe të rritemi së bashku me klientët tanë. Të vazhdojë të jetë një sinonim për një kompani të suksesshme që kujdeset për nevojat e klientëve të saj dhe ajo vendos standarde më të larta në të gjitha aktivitetet, në përputhje me kërkesat e reja të tregut dhe kërkesat e klientëve tanë. Jemi krenar për vizionin tonë për punën në grup dhe angazhimin e plotë për të përmbushur nevojat e klientëve tanë.

We are a lucky company, who works with us will grow up together with us! (Rainer Dor, 19.12.1946-12.09.2018)