Akullore

Industria e akulloreve, akullore e butë

Për këtë qëllim, nga gama jonë ne mund të ofrojmë:

 • Yndyrë kokosi me yndyrë të lartë të prodhuesve të mirënjohur nga Evropa dhe Malajzia për prodhimin industrial të akullores dhe pulave të çokollatës
 • Pluhur kakao dhe colt me ​​çokollatë të gatshme
 • Ëmbëlsira (flavors fruta: luleshtrydhe, qershi, fruta të egra, mjedër, kivi, mango, bukuroshe, nenexhik dhe krem: çokollatë, karamel, çokollatë e bardhë, çokollatë me qumësht, çokollatë-portokalli)
 • Akullore (shije frutash: luleshtrydhe, qershi, fruta, mjedër, kivi, mango, bukuroshe, nenexhik, shegë, boronicë, kumbull, mollë, kajsi dhe krem: çokollata, karamel, nugat dhe tofu)
 • Shurupe pas përzierjes me makina (vanilje, çokollatë, luleshtrydhe, fruta të pyllit, qershi, boronicë, shegë, boronicë, fruta tropikale, luleshtrydhe – shegë, pineapple mango)
 • Baza e Gelato Ngjitës i xhelatinës (fruta të drurëve, qershi, luleshtrydhe, boronicë, pjepër, lajthi, premium lajthie, karamel)
 • Variegato (qershi, fruta pyjore, luleshtrydhe)
 • Baza e gelatit të butë (vanilje, çokollatë, luleshtrydhe, kos)
 • D’Ice (gati për përdorim, lulushtrydhe, boronicë, mango, fruta të pyjeve)
 • Pluhur frutash, granula dhe feta
 • Ngjyra natyrale dhe artificiale
 • Aromë natyrore dhe natyrore identike