Industria e duhanit

Aplikimet për aromë të duhanit (CURT GEORGI GmbH & Co, Gjermani):

  • Cigare

Casings dhe flavors lartë janë çelësi i përvojës unike dhe shijes. Ne ofrojmë një gamë të plotë të “përgjithshëm-“, salcice Burley dhe Virginia-, nxitësit dhe përmirësuesit e karakteristikave të cigareve

  • Cigarillot dhe puro

Aromat që i japin produkteve një karakter unik

  • Thatësira / Nargile

Shije të reja: fruta, nenexhik, kokteje, praline, desserts, coolers dhe kombinime të tyre

  • E-lengje

“Vaping” – një prirje globale për të rinjtë dhe të moshuarit. Si një shtëpi me shije, partneri ynë CURT GEORGI GmbH & Co me më shumë se 140 vjet përvojë ofron shumë shënime atraktive dhe të shijshme aromatike