Produkte pasticerie

 • Aplikimi në industrinë prodhuese:
 • Çokollata dhe çokollata, produkte çokollate dhe kakao,
 • Biskota dhe produkte që lidhen me biskota, ëmbëlsira çaji dhe biskota integrale, biskota e mjaltit dhe produkte të ngjashme me biskota dhe mjalti të mjaltit
 • Brumë Pandespan dhe ëmbëlsira dhe muffins
 • waffles
 • croissants
 • Produktet Bonboni, karamele e forte, karamelet, karamele e butë, karamele Pena, karamele pelte, pije alkoolike karamele te veshura komprimati, prodhime karamele, karamele jamball dhe çamçakëz

Për këtë qëllim, nga gama jonë ne mund të ofrojmë:

 • Yndyrna dhe margarinë – yndyrë me cilësi të lartë dhe margarinë prodhuesit më të njohur nga Evropa dhe Malajzia për të prodhuar ëmbëlsira sfungjer, waffles, çokollata (yndyrna lauric dhe jo lauric për prodhimin e çokollates) dhe krem kakao
 • Sheqerna dhe niseshte
 • Preservatives dhe hydrocolloids
 • Stabilizues dhe emulsifikues
 • Pluhur kakao dhe çokollatë të gatshme dhe mbushje frutash për croissants, praline, muffins dhe biskota
 • Pluhur frutash, granula dhe feta
 • Ngjyra natyrale dhe artificiale
 • Aromë natyrore dhe natyrore identike