Produkte Bakery

Për këtë qëllim, nga gamën tonë ne mund të ofrojmë:

  • Pije frutash dhe kremash termorabël – shije frutash (luleshtrydhe, qershi, fruta të egra, mjedër, kajsi mango, bukuroshe, boronicë, kumbull, portokalli, mollë) dhe aromë krem (vanilje, çokollatë, karamel, shampanjë)
  • Mbushje termike me kripë
  • Veshjet dekorative – të patjetërsueshme (shije frutash: qershi, mjedër, luleshtrydhe, bukuroshe)
  • Frutat në pluhur, granula dhe pjesë
  • Fruta gjysëm-të gatshme
  • Glaze
  • Ngjyra natyrore dhe artificiale
  • Aromat natyrore dhe natyrisht identike