Produkte kimike

Industria kimike për prodhimin e produkteve të higjienës personale, detergjenteve dhe produkteve të pastrimit:

Aplikimet në industrinë prodhuese:

  • sende personale higjienës për fëmijët dhe të rriturit – të lëngshme dhe të ngurta soaps, shampoos, banjot flluskë, dush xhel, kremra, Ujë tualeti, parfume, deodorantet
  • Kozmetikë për fëmijët dhe të rriturit – krem ​​të ndryshme, kremra dhe produkte të tjera për kujdesin e flokëve, fytyrës dhe sunscreen trupit
  • Pastrues dhe lavanderi dhe pastrim shtëpiake – detergjenteve të lëngshme dorë dhe makinë dishwashing detergjenteve të lëngshme dhe pluhur për manual dhe lavatriçe e softeners lavanderi rrobave, pastrimi i dritareve, pastrim universale dhe desktops degreasing orendi dhe dysheme për pastrimin e shtëpisë dhe largimin e gëlqeres dhe papastërtitë e tjera në tualete dhe banjo.
  • Larja dhe pastrimi i hapësirave publike dhe institucioneve – supermarkete, qendra tregtare, ndërtesa publike, spitale, shkolla, restorante, WC publike, etj
  • Aplikime teknike – mjete për larjen, pastrimin dhe mirëmbajtjen e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme të makinave
  • Freskuesit e ajrit

 

Për këto aplikacione u ofrojmë klientëve tanë:

  • AROMA me cilësi të lartë AIDS Curt GEORGI GmbH & Co, Gjermania të prodhuara me teknologji të lartë dhe standardet që i plotësojnë kërkesat e industrisë për kozmetikë dhe produkte te kujdesit personal për fëmijë dhe të rritur, si dhe detergjentët industrial dhe pastrues
  • Materialet novatore aktive dhe aditivëve Bazuar në materialet nga deti dhe ekstrakte bimore të prodhuara nga teknologjia e fundit dhe nevojat e industrisë së kozmetikës dhe higjienës personale
  • Sipërfaqe-aktive substanca të para dhe markave të tyre që janë përdorur në të gjitha llojet e produkteve të kujdesit personal, detergjenteve dhe pastrues shtëpiake, institucioneve dhe programin e industrisë së Dow Corning, Akzo Nobel i Kao Kimikatet, dhe përmes partnerit tonë Checoma EOOD