Shërbimet

Në operacionet e saj, kompania BKS me sukses u siguron klientëve të saj:

  • Materialet e papërpunuara të kualitetit të lartë të prodhuesve të njohur
  • Hallal, Kosher, materialet e papërpunuara ISO sipas nevojave tuaja
  • Çmimet konkurruese
  • Ofrimi i vazhdueshëm dhe në kohë. Për tregun lokal, dorëzimi është brenda 24 orëve, ofrimit të eksportit deri në 10 ditë në qoftë se një lëndë e parë ne nuk kemi në stok në depot tona në Shkup dhe Prishtinë
  • Këshilla dhe konsultime të ekspertëve: Stafi ynë është në dispozicionin tuaj si dhe ekipi profesional i partnerëve tanë që ne përfaqësojmë