Partneret e biznesit

Curt Georgi është një prodhues i mirënjohur gjerman i aromave, aromave dhe aditivëve të cigareve.

Kompania u themelua në vitin 1875 nga Kert Robert Georgi në Leipzig, Gjermani dhe ka mbi 140 vjet eksperiencë dhe cilësi në industrinë e aromave dhe erërave. Kompania është ende në pronësi të familjes.

Sot, selia në Boeblingen, pranë Shtutgartit, me fabrika prodhuese që mbulojnë një sipërfaqe prej 5500 metra katrorë. Curt Georgi bashkëpunon me përfaqësuesit e të gjitha kontinenteve dhe ofron shpërndarje të shpejtë dhe të besueshme në më shumë se 60 vende të botës.


Candy Kakao nga Serbia është një prodhues afatgjatë me pluhur kakao natyral dhe të alkalizuar me cilësi të lartë dhe si prodhues i pluhur i provuar i kakaos plotëson të gjitha nevojat dhe kërkesat specifike.

Motoja e kompanisë është cilësia, siguria dhe shpërndarja e shpejtë.

Që nga viti 1995 ata kanë qenë vazhdimisht në zhvillim dhe përmirësim të prodhimit të vetme “Candy Subotica” (pluhur kakao) dhe po fitojnë klientë të rinj me produkte të shijshme dhe cilësore.

Oferta e tyre është kakao natyrale dhe alkalizuar pluhur dhe një shumëllojshmëri të gjerë të kakao pluhur të ndryshme në varësi të nevojës për prodhim


CheCoMa nga Bullgaria është një agjenci për konsultime në industrinë kimike, shpërndarjen e kimikateve të veçanta për kozmetikë, produkte higjienike personale dhe produkte higjienike shtëpiake.

CheCoMa EOOD është një agjenci për konsultime në industrinë kimike, shpërndarjen e kimikateve të veçanta për kozmetikë dhe familje.

Motoja e kompanisë është korrektësia dhe kompetenca.


Design Rs është një nga prodhuesit më të mëdhenj të përgatitjeve të frutave në Evropën Juglindore: mbushjet, mbushjet e frutave, pasta frutash dhe produkte të tjera për nevojat e industrisë së akullores, industrisë së pijeve, industrisë së pijeve joalkoolike dhe HoReCa.

Fabrika e prodhimit është e vendosur në Knazzavec, rreth 300 km në juglindje të Beogradit. Afërsia e pemëtarisë siguron një bazë cilësore të frutave të nevojshme për procesin e prodhimit, me materiale të papërpunuara me cilësi të lartë.

Selia, shitja dhe marketingu i kompanisë janë të vendosura në Beograd.

Desing regjistron të gjitha produktet e tij të frutave të quajtur FruitRevolution © dhe produktet e tyre kanë gjetur rrugën e tyre në tregje në të gjithë Evropën Juglindore.


Prodhuesi AAK nga Suedia me 140 vjet përvojë në inovimin dhe rregullimin e zgjidhjeve të bazuara në vajra dhe yndyrna bimore për nevojat e industrisë ushqimore, industrisë së ëmbëlsirave dhe kozmetikës (ne jemi të autorizuar të shpërndajmë produktet AAC vetëm në tregun e Kosovës)

AAK është zgjedhja e parë për konsumatorët, prodhimi i të cilave mbështetet në zgjidhje me cilësi të lartë të vajrave vegjetale dhe shton vlerë tek produkti. AAK është një nga prodhuesit kryesorë të specialiteteve dhe vajrave dhe yndyrave gjysmë të veçanta të perimeve.