Суровини за тутунска индустрија

Апликации во ароматизирање на тутун (CURT GEORGI GmbH & Co, Германија):

  • Цигари

Сосовите (Casings) и топ аромите се клуч на уникатното искуство на вкусот. Нудиме комплетна палета на „overall-“, Burley- and Virginia- сосови, појачувачи и подобрувачи на карактеристики на цигарите

  • Цигарилоси и пури

Ароми кои на производите им даваат уникатен карактер

  • Суша / Наргиле

Иновативни креации на вкусови: овошје, нане, коктели, пралине, десерти, разладувачи и комбинации од истите

  • Е-течности

„Vaping” – глобален тренд за млади и стари. Како куќа на вкусот нашиот партнер CURT GEORGI GmbH & Co со повеќе од 140 години искуство, нуди бројни атрактивни и вкусни ароматски ноти