Услуги

БКС Компани во своето досегашно работење, успешно за своите клиенти обезбедува:

  • Висококвалитетни суровини на реномирани производители
  • Hallal, Kosher, ISO сертифицирани суровини во зависност на вашите потреби
  • Конкурентни цени
  • Континуирана и навремена испорака. За локалниот пазар, испораката е во рок од 24 часа, за извоз испорака максимум за 10 дена доколку некоја суровина ја немаме на лагер во нашите магацини во Скопје и Приштина
  • Стручни совети и консултации: На располагање ви се нашите вработени како и стручниот тим на нашите партнери кои ги застапуваме