Суровини за пекарска индустрија

За пекарската индустрија од нашата палета можеме да понудиме:

  • Термостабилни овошни и крем полнења- овошни вкусови (јагода, вишна, шумско овошје, малина, манго-кајсија, праска, боровница, слива, портокал, јаболко) и крем вкусови (ванила, чоколадо, карамела, шампањ)
  • Термостабилни солени полнења
  • Декор преливи – нетермостабилни ( овошни вкусови: вишна, малина, јагода, праска)
  • Овошје во прав, гранули и парчиња
  • Полукандирано овошје
  • Глазури
  • Природни и вештачки бои
  • Природни и природно идентични ароми